Fullt ös...sen dog d!

Har nu nästan genomfört allt det jag sa igår natt att jag skulle genomföra. Skönt värre! Blir relax dag imorgon då, fast jag brukar ju bli lite nervig av mig av att vila för mkt. Har precis lagt ut bilen på blocket. Det känns sådär. Hoppas man hittar någon annan bil, fort fort!
.
Klantade till det för mig med tvätten dock, el de va inte ja som klantade mig. Gjorde allt enligt instruktion, men fick ändå den vita tvätten att få en helt annan lyster, om man säger så!
.
Kvällen är ung, så nu ska jag iväg och kolla spelraderna. Är i ett flow nu känns det som. Galet produktiv! Vet inte vad som händer sen, men de upptäcker man väl.
.
Tjing tjong!

Blir din för 18000 och som man säger i branchen...BVSA! ;)

Det är med blandade känslor man nu har lagt ut bilaan. Har en tendens att bli lite kär i mina bilar. Hur jobbiga dom än är. Dom får vara med om så mycket och mycket läggs som ett minne över historiska ting :)

Schteek...elr grillat!

Med rigorös planering så gick grillningen som en dans. Men har nu insett att 5timmars marinering mot 15min ger inte någon som helst skillnad. Not nice! Dock ingick det inte i planeringen att ungen inte riktigt ville vara på samma planhalva som en själv. Men så är de väl...
Den underbara dök upp, de va skönt. Få tala med en människa igen, speciellt den underbara. Dessutom förstår hon sig på ungen. Känns det som iallafall. Hon blir något gladare då iallafall, de e bra. Ungen alltså. Fixade tandborstningen galant oxå. Myys! Sen läggning av dotter o lite tv och bild gluttande.
Sitter o planerar in morgondagen. Blir lite nattgöra oxå. Borde vara klar med allt som skall göras till typ 16.00 sen träna. Kanske borde skriva vad jag ska göra, kul o checka av hur mkt som gjordes av det. Skiter väl i om du inte e intresserad av att läsa om det. Har så dåligt minne, så bloggen, får vara min dagbok, kalender och minne.
.
0800-0805 Upp, Acka till dottern och packa
0900-1000 Ner till Dotterns mor o lämna unge några dagar. Tar ju någon timme. Lämna in glasögonen på lagning
1000-1045 Diskusion om sommaren med modern
1045-1130 Mot jobbet
1130-1230 Lunch med kollegorna
1230-1300 Kolla av div grejs
1300-1400 Tillbaka till Uppsala
1400-1600 Städa, e väl lika med släng in en tvätt o diska och dammsuga. Lägg ut bilen och pruta på bilar. Blogga ;)
1600-1630 Till Ultuna för att träna
1630-1730 Träna
1730-1800 Tillbaka och duscha
1800-1845 Duscha
1900-0200 Ingen aning...skicka ett mess :P
.
Om det håller i sig, märker vi väl imorgon kväll.
.
Tjing Tjing

Hello Vinelovers...

som Fritjofsson skulle ha sagt. Det är fortfarande strålande tider, även om helgen hotar med svensk sommar, med allt vad det innebär. Förmodligen grillning i poncho, och utspädd pripps blå..om det är möjligt att späda ut den skiten mer.
Har varit så frukansvärt produktiv så man knappt vet vad. Åkte iväg med bilen o barn och handlade på Willys, har fått för mig att det är billigare där...börjar undra snart ja. Sedan tillbaks och marinera in kött för kvällens grillning. För ni vet ju, är det sol och mer än 15 grader är det grillväder. Frukost, lunch middag och kväll..som de säger i 7eleven reklamen. El om det var någon annan. Who gives a crap anyway!
Ner på stan med barnvagn och till telia för dagens inköp, då jag har ett presentkort där ifrån. Lycka! Blev ett par rosa SONY högtalare att ha till mobilen och spottan på beachen... schteeek! ;) Sen en skön lunch vid fyrisån från ett sånt där multinationellt företag. O denna låg vid Forumgallerian dårå. Men jäklar va fåglar kan tigga, vart e Runar när man behöver honom??? ;)
Nu tillbaka med en typ sovande dotter. Blir sista kvällen den här veckan, imorgon ska kör ja ner henne till hennes mor.
Ska förbereda inför kvällens grillning då ev den underbara kommer förbi och till det kommer nr 6266 serveras. Mycket passande då det har en ungdomlig smak. Man är ju en ungdom.
Chill

Dagens inköp :)

Äntligen hittade man extra högtalare till mobilen, jobbigt att de var rosa bara. Känns lite city gay! ;)

Inte lätt o va liten..

Sjukt trött blir man oxå efter flera timmar ute

Promenad innebar även lunch vid fyrisån


Men jaha..

Det blev lite bilåkande. Efter lite solande då dottern ändå hade somnat i barnvagen. Fast hon fick sova max en halvtimme. Klockan var ju ändå halv sex. Blev ett himla liv ändå. Men in med ungen och barnvagn i bilen, Michael Jackson in da speaker och så iväg. Inte för att jag visste vart, men med nedvevade rutor så var det svalt och skönt i kvällssolen. Undra varför man säger veva ner rutorna för, har ju elhissar?! Int lätt o lära en gammal hund o sitta, el nåt kanske?
Hur som, mot riksväg 55 och Hammarskog, åkte runt lite ute på landet, runda Hammarskog och sen tillbaka till 55an. Sen ut mot Ulva Kvarn för inmundiga lite middag. Tydligen var det någon vetranträff för det var en himla massa bilar där. Helt galet. Men min dotter gillart, så pass mycket att hon inte ville åka tillbaka. Så det blev en något försenad sängläggning, men det är ju sommar! :)
Tydligen vakna hon till nyss, för grannen ovanpå tappar saker i golvet, el vårt tak dårå, något fruktansvärt. Studenter! Tsss.
Nu ska ja messa den underbara, för abstinensen blev total nu :P
Ps. kommer bilder från midsommar om ett tag. Trevligt trevligt Ds

I väntans tider på att få äta någon middag. Sedan titta på biilaan. Var någon vetaranträff av något slag och tydligen roligare än vad jag trodde, då dottra inte ville åka hem sen. Men nu ligger hon i sin säng, inte för att hon sover men snart kanske.


Vill ju vara som Shulman, kan nog glömma det

Hade en inneboende känsla att jag skulle börja skriva som Shulman, det skulle vara sofistikerat med någon skön punch i slutet. Men han har ju en skrivarstuga i gotland. Med tillhörande bastu. Jag har en andrahandslägenhet i ett studentområde i Uppsalas utkanter med en unge som försöker strypa mig med mina skosnören. Det måste vara skillnaden, även fastän jag borde ha kunnat insupa en massa inspiration från dagens promenad.
Men det är tomt, rent i huvet, utmärglad. Det är nog inte så bra. Borde kanske messa den underbara, brukar få en himla massa inspiration då. Brukar göra det, messa alltså. Ger en bra start på dagen, ungefär som ett glas juice, typ. Vad den underbara tkr har ja ingen aning om, fast de brukar ju komma ett svar efter 5min-1,5timme. ;) Men ville prova att inte göra det idag. Är förmodligen som att sluta röka tvärt, det känns fel i kroppen och så får man ryckningar av abstinensen. Försökte mildra upp det genom att messa mitt ex... men de går inte att jämföra, är som ful öl o fin öl... Dessutom ringde exet upp istället, då blir de ju inte bara fel, blir ju även stora snurren i huvet då ju.
Kanske dax att åka en liten stund med bilen. Har ju inte åkt med den ännu. Så man kanske kan bli Shulman ikväll. Måste dessutom stoppa min dotter från att inte bara sprida ut saker överallt, utan även strimla sönder sakerna och sen sprida ut dom. Går lättare att dammsuga upp iförsig...
Tjipp Tjipp

Ännu en varm dag - el läran att äta ute själv med barn är en konst!

Började dagen väldigt chill. Dottern fick macka eller Acka som hon säger och barnkanalen. Själv hann man gå igenom FB, AB, EXP, UNT och diverse bostadsannonser... inget nytt under solen på någon av sidorna direkt. Det vanliga tugget, krig, lite stjutningar, grekland som ska gå i strejk..från vad kan man undra. Vi strejkar från att vilja gå i konkurs. Orka. Ända trevliga var väl att bensinpriset sjunker som en sten. Ny lågkonjuktur på G kanske. Trevligt!
Efter ha tagit en dusch, så var det dax för en promenad. Kollade mobilen och upptäckte att jag fått en sms från polisen. Frös till för en sekund, för att sen komma på att jag hade ju ansökt om pass, som var klart. Sweet. Inte för att jag ska åka någonstans just nu, men man vet ju aldrig. Knasigt att man frös till, brukar ju sällan vara som polisen skickar ut sms om att man ska häktas el något sånt. Inte för att jag vet för vad, men kanske för att man gick mot rött för några veckor sen. Vad vet jag.
Gick vidare efter att ha hämtat ut passet till Lutis, el Ica Luthagen för att panta. Tanten i kassan titta lite surt när ja ville växla om mynt och till sedlar. Varför liksom, tyckte jag, det är ju bara o droppa ner mynten i en skål o så växlas det om. Såg sen att de hade en myntmaskin, där de tog 3% på det växlade beloppet. Tsss på de.
Sen ner mot stan och in på Intersport, för att där hitta badmington racket. Nice, ska jag spela mot den underbara och förhoppningsvis vinna. Känner att det blir inte så mkt spel om ja spelar mot min dotter?! ;)
Börjde närma sig lunchtid, men som vanligt så visste jag inte vart man skulle gå, så jag började vandra från stan igen, med dottern i barnvagn. Förbi en alle där det hade stått en väldigt demolerad jeep, fast den var borta nu. Vi, jag och min dotter hamnade tillslut på Restaurang Java.
Något jobbigt att de bara hade buffé under lunchen, blev att man fick gå flera gånger, eftersom min dotter inte ville gå själv. Ännu roligare att den i personalen jag pratade med, hade vissa problem med det svenska språket. Men tillslut fatta jag att man skulle beställa och betlala i kassan. Sen gå och hämta mat, som blev lite av ett projekt. Ensam e helt klart inte stark, inte i mitt fall iallafall. Skulle dessutom fota lite, men upptäckte sedan att jag hade glömt sätta i minneskortet i kameran efter att ha tömt det efter midsommar. Klantigt o jobbigt. Är ju inte världens minsta kamera att släpa på direkt.
Appropå midsommar, blev 450 bilder tagna, lägger väl ut några senare. Brukar ju bli 10-20% som är riktigt bra. Tur att man tar så många då. :)
Efter 4 timmar är vi nu tillbaka och min dotter har jag försökt få att titta på tv, men tydlgen är det roligare att försöka "hjälpa" mig att skriva.
Ska nog powernapa lite nu, man blir ju både trött o varm att vara ute och gå så länge, även om man hade lunch paus. Innan eftermiddagen/kvällens utmaningar tar vid.
Sho!

Underbart, nu ska här slås fjäder!


Bokföring och skit tv

Kände att eftersom ja hade varit så produktiv, så var jag ju tvungen att göra något förutom att göra en massa inlägg. El massa kanske är att ta i fast 100% fler än innan :P
Har nu gjort bokföringen för den här gången.  Kändes bra att lägga in siffor på en skärm. Men allt de andra får vänta till en annan kväll. Kan ju gå hur som helst annars.
Fast tyvärr innebar det här ju att man istället får kolla på tv. Och de e ju bara en massa skit på tvn, förutom att de brukar vara halv skit i vardagarna normalt sett, så är de super skit nu. Oberoende av vilken kanal man tittar på. Dåligt, mkt dåligt. Tänk om ja var invalid, krympling och oförmögen att göra något annat än att titta på tv. Skiter väl fullständigt i att det är sommar då, med sommarrepriser för femtioelfte gången.
Ja kära värld, måste väl säga gonatt nu. innan förvirringen blir total.

110627 Måndag en ledig dag - en konstruktiv dag

Nu har jag suttit här som en mupp i en halvtimme för att försöka skriva något? Om vadå liksom.
Att det var sol där jag var, att värmen i bilen förmodligen var värre än i det där japanska kärnkraftverket.
Att ungen fick nog ett antal gånger, fast mest med mig tydligen. Vet inte vad det är kvinnor gör som är roligare. Ska prova att ta fram kvinnan i mig.
Att jag lyckades handla mat för dubbelt så många än vad vi var, som vanligt
Att grillningen blev...väl grillad. Död åt tengil på den.
Att ungen nu sover och jag nu försöker göra något konstruktivt. Starta en blog, istället för att lägga ut bilen på blocket, skriva ett CV på engelska, fixa bokföringen och redigera foton ansåg jag tydligen vara betydligen mkt mera konstruktivt än ovannämnda ärenden.
Appropå konstruktivt, i brist på tändvätska, använd nubben eftersom den ändå smakar skit. Tips är ekologisk nubbe, brinner fin fint! I allafall en liten stund, innan allt tvärdör som ett strömavbrott i norrsken. Inte att leka med!
Har varit ledig i några dagar nu. Trevligt, då jag har fått tillbringa mycket tid med min dotter och en underbar människa. Dock blir det någon dag el dagar själv med min dotter. Jobbigt för mig, då jag skulle vilja ha båda hos mig. Finns ju anledingar varför en underbar människa är en underbar människa. El? Fast det kan ju ha med betraktaren syn att se på saken iför sig. Då får det bli min synvikel...min blogg, mina regler. Låter ju bra, må ja säg! Och konstruktivt!
Aja, måste slänga soporna, o ladda lite inför morgondagen, så då får de bli...
Aight!

Välkommen till min nya blogg! Welcome to my new blog!

Time is to much to even start thinking of what to write or what the idea of this is. All I knew for the moment is that I wish you will enjoy my blog, as fast I understand it :)


RSS 2.0