Ett hugg..

o sen va typ 70% av håret borta. Känns helt ok, på tanke på att kollegor o nu mamma säger att ja måste klippa mig. Tss. Förstår inte alls va hon menar.
.
Nu va den midnatt igen... eller de blir den väl varje natt, men nu e ja vaken och de brukar ja ju inte vara. Typ. Inte bra.
.
Har en del att stå i. Men de blir nog bra.
.
.
------Solen lyser varje dag, den bara skyms av annat---------

Den kom, den fnissade o sa hej då...

Ja lönen alltså... vilket skämt. Ville mest säga det. En kollega brukar kalla den för månadspengen elr nåt ditåt. Men den räckte till en ny dammsugare. Måste bara hitta någon som kan använda den oxå :P Svart o vit e den.
.
Va ett tag sen ja skrev, tydligen pratade jag om var tredje dags inlägg.. känns som de blev lite längre tid en så. Men de är mkt nu. Typ.
.
Morgondagen blir häktisk. Tur man skrev in allt i kalendern.
.
Har ni skaffat er ett liv då? Nähä oki...ja men de går bra ändå.
.
.
-----Vem har sagt att jag har koll, har jag försökt påvisa det eller?-------

Det märks...

... att man har börjat jobba. När man har en uppdateringsfrekvens på var tredje dag. Men inte fan skriver man bättre eller roligare för det. Hur kul är det att läsa om att man åt lunch på en china idag för 69kr. Yakiniki för 88 kr till middag. Att parkeringen var full så jag fick stå i ett parkeringshus o betala för att jobba, typ. Att jag gick upp försent så jag fick gasa o stressa som tusan. Att jag hann ifatt en civilare påväg till jobbet och låg o pussa den bilens bakände tills ja insåg att det var en civilare. Att dottern inte ville sova och att modern pep iväg och tränade. Jag bara undrar, hur kul är det att läsa om. Tyckte du det...skaffa dig ett liv för in i helvete. Innan du fastnar i blogg träsket och blir irriterad på varför en person har lagt ut på sin blogg när dom sätter på sig strumpor som är olika...
.
.
-------I brist på annat, så dödar man tid-------

Min rygg min rygg...

Lördag förmiddag, i en stuga spelandes hög musik. En dotter som ritar streck i ett block. En far som börjar förbereda sig....
.
Ute lyser solen, en sväng kanske...
.
Min rygg gör ont sen i förrgår, vet inte vad som hänt, men liggandes är det en pina. BÄst är att stå som en framåtlutande homosapiens... Man ser mongo ut, men då gör det inte lika ont. Jag hoppas bot inom en jävligt snar framtid.
.
Idag ska exet syster ha fest här, det betyder att jag och dottern ska hålla oss ur vägen för diverse hög musik, flygande röda havsdjur och förmodligen flytande näring som dödar en hjärncell eller två.
.
------Jag tackar för detta inlägg och gick vidare i livet--------

Dagen i plus

Sova endast 3 timmar + jag sov ju iallafall
Koda in nyckel till bilen +++, roligare saker finns ju att lägga pengar på
Åka Åkersberga, Uppsala, Norrtälje, Åkersberga +++ Missade en olycka, hann i tid till jobbet och att åka 12 mil extra för att koda in en nyckel... nja
Donken frukost ++ mer skabb finns knappt
Jobba långdag +++
Lunch ++ fisk gryta, som var soppa, som var för varm, som var för saggig. plus för det var lunch iallafall.
Bli förfkyld eller om det är allergi - Helvete alltså
Sova nu +++++ säng ljuva säng
---Vi tackar för denna dag och inväntar nästa----

Vabb el så..

I ett ösregn for jag mot jobbet. Gled från sida till sida. ABSn jobbade, ESPn jobbade o jag med, med at hålla gaspedalen nedtryckt. Var lite försenad iväg. Men jag hann, på minuten. DElvis tack vare att jag har hittat en ny parkering i Norrtälje som är gratis utan avg. Eller jag tror det iallafall. Det finns inga skyltar om att det är på tid eller att den är privat. Står där tills någon kärring säger åt mig att det är hennes parkering :P
.
Dottern va tydligen lite förkyld så det blev att försöka styra upp jobbet och jobba dubbelt så hårt för att kunna dra så fort det var möjligt. Så vid 13 snåret dånade jag mot hemmet. Blev att åka in i donkens drive in.. utan lunch, skulle det nog bli VAP...vård av pappa.
.
Sitter o ritar lite, tvättar och planerar middag. Blir nog paj. Känner mig som i en klassisk kvinnofälla... tvätt, städ, matlagning, bloggl o vab...jepp, e väl så.
.
Bara en latte så är det pricken över i ett på en typisk innanför tullarna morsa... el just d, ja va på landet nu ja.. ok, får bli att mecka med något lantligt. Och lära dottern hur man trimmar en bil.
.
-------Det är mkt nu---------

Snabb filosofering om diverse... eller om ingenting egentligen

Dagarna går in i varandra
den ena är sig andra lik
men ändå inte.
Desto mer man älskar
detsto mer förändras bilden
av vardagaen.
För man vet aldrig egentligen
vad som händer sen.
.
Solen går upp, solen går ner
Som den gjorde igår
kanske gör den det imorgon med
Det är väl som sig bör
en trygghet
Om kaoset finns inuti en
.
Vad vill man nu
med livet
och allt därimellan
Snurrar omkring
En full kalender
av ingenting, om allting
vart är mitt paradis?
.
Var lägger man sin kraft
sin tid och ork
när allt är likadant
om den är
är den?

RSS 2.0