Hello Vinelovers...

som Fritjofsson skulle ha sagt. Det är fortfarande strålande tider, även om helgen hotar med svensk sommar, med allt vad det innebär. Förmodligen grillning i poncho, och utspädd pripps blå..om det är möjligt att späda ut den skiten mer.
Har varit så frukansvärt produktiv så man knappt vet vad. Åkte iväg med bilen o barn och handlade på Willys, har fått för mig att det är billigare där...börjar undra snart ja. Sedan tillbaks och marinera in kött för kvällens grillning. För ni vet ju, är det sol och mer än 15 grader är det grillväder. Frukost, lunch middag och kväll..som de säger i 7eleven reklamen. El om det var någon annan. Who gives a crap anyway!
Ner på stan med barnvagn och till telia för dagens inköp, då jag har ett presentkort där ifrån. Lycka! Blev ett par rosa SONY högtalare att ha till mobilen och spottan på beachen... schteeek! ;) Sen en skön lunch vid fyrisån från ett sånt där multinationellt företag. O denna låg vid Forumgallerian dårå. Men jäklar va fåglar kan tigga, vart e Runar när man behöver honom??? ;)
Nu tillbaka med en typ sovande dotter. Blir sista kvällen den här veckan, imorgon ska kör ja ner henne till hennes mor.
Ska förbereda inför kvällens grillning då ev den underbara kommer förbi och till det kommer nr 6266 serveras. Mycket passande då det har en ungdomlig smak. Man är ju en ungdom.
Chill

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0