110627 Måndag en ledig dag - en konstruktiv dag

Nu har jag suttit här som en mupp i en halvtimme för att försöka skriva något? Om vadå liksom.
Att det var sol där jag var, att värmen i bilen förmodligen var värre än i det där japanska kärnkraftverket.
Att ungen fick nog ett antal gånger, fast mest med mig tydligen. Vet inte vad det är kvinnor gör som är roligare. Ska prova att ta fram kvinnan i mig.
Att jag lyckades handla mat för dubbelt så många än vad vi var, som vanligt
Att grillningen blev...väl grillad. Död åt tengil på den.
Att ungen nu sover och jag nu försöker göra något konstruktivt. Starta en blog, istället för att lägga ut bilen på blocket, skriva ett CV på engelska, fixa bokföringen och redigera foton ansåg jag tydligen vara betydligen mkt mera konstruktivt än ovannämnda ärenden.
Appropå konstruktivt, i brist på tändvätska, använd nubben eftersom den ändå smakar skit. Tips är ekologisk nubbe, brinner fin fint! I allafall en liten stund, innan allt tvärdör som ett strömavbrott i norrsken. Inte att leka med!
Har varit ledig i några dagar nu. Trevligt, då jag har fått tillbringa mycket tid med min dotter och en underbar människa. Dock blir det någon dag el dagar själv med min dotter. Jobbigt för mig, då jag skulle vilja ha båda hos mig. Finns ju anledingar varför en underbar människa är en underbar människa. El? Fast det kan ju ha med betraktaren syn att se på saken iför sig. Då får det bli min synvikel...min blogg, mina regler. Låter ju bra, må ja säg! Och konstruktivt!
Aja, måste slänga soporna, o ladda lite inför morgondagen, så då får de bli...
Aight!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0