Sigtuna kort o gott

Även om molnen hade tornat upp sig, så spelade det ingen roll. Dottern var på glatt humör över att få åka bil. Vilken hon får göra varje dag. Som bilderna nedan har beskrivit så styrde vi kosan mot Sigtuna. Kändes som en bra dag, en fin dag att besöka denna gamla vikingastad vid mälararens strand.
.
Det var mulet, men det var varmt. Så det kändes skönt, skönt att vandra längs de smala gatorna, titta på de klassiska husen, se båtarna, alla andra barnfamiljer och hundflanörer denna onsdags eftermiddag. Jag ska fatta mig kort idag. Spänningen i dagen idag är kanske lika som för dig..obefintlig. Vi åt, vi fikade, vi blev attackerade av fåglar, vi flydde hem till Uppsala igen!
.
Dottern sover nu, det är fotboll, Sverige gjorde just mål. Det är underbart! Jag sitter och dagdrömmer, filosoferar och funderar på att skriva en dikt. Och undrar varför solen skulle behöva lysa nu, när man ändå är inne.
.
-------Älska känns som en djupare innebörd än att vara kär-------------------

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej!

Vad kul att du var med och tävlade om att bli dagens blogg. Nu har vinnaren avslöjats, så gå in på bloggen för att se om du är den lyckliga vinnaren!Vann du inte? Äsch, var inte ledsen. För nu har nämligen en ännu bättre tävling kommit ut på bloggen. Nu kan du bli utsedd till VECKANS STJÄRNA, VECKANS BLOGG och bli LÄNKAD i menyn!! Gå in på http://blogoftoday.blogg.se/ för att vara med.Ha en fortsatt trevlig dag!

2011-07-14 @ 00:24:48
URL: http://blogoftoday.blogg.se/
Postat av: M *

- hoppas du får en bra dag :)!

2011-07-14 @ 15:05:39
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Martin

Detsamma önskar ja dig :)

2011-07-14 @ 16:56:05
URL: http://bson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0