Va man snackar ibland!

Ibland pratas de helt galet mkt. Kanske blir lite väl mkt när man pratar så fort och så mkt att man inte minns vad man pratade om eller hur man ens började. Så var det idag. Fast de har börjat bli så nästan varje dag. Är kanske för att man ibland fått kritik för att man har pratat lite för lite annars.. så kan det va.
.
.
----Ändrar lite och får lite skön hybris på köpet, tack-------

Halt, bråttom och trafikvecka

Är en kombo som inte är speciellt bra. Himla tur att man bytte till vinterdäck i helgen. Påväg till jobbet såg man 3 eller om det var 4 bilar som låg i diket. Det var inte halt, det var snorhalt. Dock såg jag bara en civilare som var ute och myste. Men på grund utav att det är nationella trafikveckan då, de ska kolla aggresiv körning, farten och allmän laglighet, var man ju tvungen att ta det lugnt. Allt som jag inte gör normalt sett. Men tur var väl det jag sett om detta då jag påväg hem såg 4gånger bilar som blivit stoppade av både vanliga bilar och civilare.
.
I övrigt så har denna måndag förflytit sig lugnt och sansat. Dotter sover än så länge, är lite hosig men de blir nog bra. Eller nej, har varit i samtal och även besökt Telia. För allmän information så skulle livet vara bra mkt enklare om man skulle behöva besöka butik varje gång man vill uppgradera saker och ting. Men nej, sig de går inte, pga av diverse strul i tidigare liv.
.
Imorgon är det tisdag. Då ska ja få träffa chefen som varit bortrest. Trevligt! Its time for a debriefing.
.
.
-----Imorgon, då ska jag ringa Telia, det blir ju spännande-------

Full fart...

En vecka till har gått, mkt har hänt och som vanligt så kör vi allt i en skön resume i det viktiga roliga.
.
Måndag
Möte med kollegor på systerkontoret. Var länge sen, så det var trevligt att uppdatera, uppdateras och smida planer.
.
Tisdag
Möte med ett UF företag. Trevligt litet möte där dom delgav deras planer och min funktion som rådgivare. Förbaskat trevligt att bli tillfrågad något sådant. Eller så hade de ingen annan att välja på... vem vet..haha! Men jag är nöjd.
Sverige vann även mot Holland. Studs, studs o hopp i soffan och en jävla massa sms med finnen för analys.
.
Onsdag
Intervju, förbaskat spännande. Speciellt som man aldrig har gjort det "på riktigt" förut. Får se vad som händer under nästa vecka eller veckan efter det. Sen ner och hjälpa till att flytta möbler... el det blev inte så för klockan blev för mycket. Men fick iallafall 5km närmare till jobbet nästa dag
.
Tors
Nej denna dag hände inte mkt på vad jag minns.
.
Fre
Pizza, Bio, Nattcruzing med... god pizza, lattjo bio och trevligt sällskap
.
Lör
Tvätta, städa...det var ju kanske inte så kul, men behövligt.
På kvällen, öl och mat med gammal kollega och snack om himmel o jord.
.
Sön
Lunch på IKEA kanske? Trött och har ont i halsen. Men ikväll kommer dottern ev om det inte har blivit ändrade planer. Tjohooo

Är dygnet 24timmar eller 34timmar?

Förmodligen det förstnämnda, men jag skulle behöva det sisnämnda. Är lite mkt nu. Efter jobbet blev det att

-Tvätta
-Handla på Lidl, Ica, Citygross
-Maila om olika saker som blocket annonser
-Haft telefonmöte med finnen.
-Bokfört
-Styrt upp bland pärmar
.
Men jag har inte hunnit
-Handla det sista på Willys
-Leta upp grossister för diverse
-Kolla ALMI och andra dyl sidor
-Gå igenom hur olika funktioner i excel samt word funkar i det nya
-Leta upp hur man bygger en hemsida, samt server
-Ringa och briefa en kollega.
-Ringa försäkringsbolaget om byte av några av försäkringarna
-Tanka
.
Men imorgon är en ny dag. Tur man sitter i möte till 21.00 ;) Hur får ni tiden att räcka?
.
.
------Varje ny dag, är en dag av hybris-------

Dementi typ...

Pratade med min vän finnen idag. Han vill att jag påvisar att han faktiskt fick in 12 rätt i lördags...ok nu har jag sagt de. Känns det bättre?
.
Fick mail 17.30 idag. Var lite roliga nyheter i det mailet. Jag tackar för det. Firar med en korv :)
.
I övrigt har jag nu lagt ut 3 annonser på blocket. Tog bara 4 månader för mig att komma till skott. Det blir så ibland. Men nu är dom ute iallafall. Yes. Vi firar det med en macka tkr jag. :)
.
Planeringen går framåt gällande diverse trevligheter, ev. Kan bli en hit. Vad firar jag med då. hm...popcorn och en film.
.
Fast nu måste jag fortsätta jobba lite. O kanske äta en kaka.
.
.
------Man ska fira, visst känns de bra då?-------

Helgen blidde ju ganska bra

Hade min dotter hos mig, mellan fredag och lördag. Mysigt. Blev felaktig mat och fotboll. DIF vann och dotter apploderade som sig bör. Hon är duktig, min dotter.
.
Åkte på förmiddagen ner till Åkersberga och en ny second hand som hade premiär i PK regi, typ. Kändes bra att handla grejer där, samtidigt som det går till välgörande ändamål och inte rakt ner i fickan på någon mupp. Dotter hade blivit förkyld så de blev att åka till moderns hem och vila. Gå en liten promenad och så. När dottern hade lagt sig, som blev ganska tidigt, blev de film. Batman av någon slag. Modern somna..men de va ju inget nytt iförsig. Så i den mörka höst natten åkte jag tillbaka mot norr. Blev sen sängläggning för min egen del, pga av planering och lite så. Fick även reda på av modern att de skulle typ va slut på välling för dotterns del. Dotter väger lite för mkt enl kurvan, enl BVC. Känns inte som det är vällingens fel bara...dessutom känns de som i detta fall att BVC kan dra dit....osv
.
Idag har jag och, ja ni vet, åkt båt o käkat buffe. De va najs, blev lite pruttiga fastän vi inte knappt drack något, men de kan ju ha varit för att vi hade trevligt. Kan ju varit så. El för att vi båda e slut som människor ;) Avslutningen kunde dock ha blivit lite roligare, då vi möttes av en monsun när man klev av bussen. El de kändes så iallafall. Så i ett komplett ösregn vandrade jag hem.
.
Nu måste ja planera lite...
.
Ps. Min vän, finnen, ska fan inte tippa. Tyvärr va de ju mitt fel oxå till 50%. Slutsats, asiater och finnar ska inte tippa.D.s
.
.
-------Utan en plan kan de går hur fan som helst---------

RSS 2.0